ACCIDENT GRAV Trei autoturisme implicate, șase persoane au ajuns la spital

201

Şase persoane au fost rănite, dintre care două grav, după ce două maşini au intrat, cu puțin timp în urmă, în coliziune frontală, una dintre ele ricoșând într-o altă mașină. Accidentul a avut loc pe DE 583, la aproximativ cinci kilometri de municipiul Iaşi.

Accidentul a fost anunțat la 112 de unul dintre participanții la trafic.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale poliţiei şi cele de prim ajutor.

“O autospecială de Terapie Intensivă Mobilă a intervenit cu un echipaj medical pentru a prelua un bărbat de 60 de ani care era politraumatizat, cu fractură de bazin şi membre inferioare. Un alt bărbat, şofer al celeilalte maşini accidentate, a fost preluat de un echipaj de prim Ajutor. El are traumatisme toraco-abdominale, fractură de bazin şi membre inferioare. Două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă au transportat două victime policontuzionate, conştiente, cu leziuni minore şi alte două victime conştiente”, a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Anca Vâjiac, accidentul rutier s-a produs după ce o maşină a pătruns pe contrasens şi a intrat frontal într-un autoturism care circula regulamentar.

Se pare că şoferul vinovat de producerea coliziunii frontale este un bărbat care se întorcea cu soţia sa din Italia, pentru a-şi petrece sărbătorile de iarnă împreună cu familia rămasă în ţară.