Șomajul își deschide larg porțile. Nu pentru mai mulți șomeri, pentru vizita sediului

62

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează mâine, 13 decembrie, „ZIUA  PORȚILOR DESCHISE”, la sediul din Slatina, strada Prelungirea Crișan.

AJOFM Olt așteaptă mâine să-i treacă pragul nu numai șomerii, agenții economici angajatori sau persoanele care-și caută un loc de muncă, ci orice persoană interesată să afle mai multe despre serviciile oferite de instituție, servicii care nu se limitează doar la acordarea indemnizației de șomaj. „Ziua Porților Deschise este organizată pentru a oferi posibilitatea tuturor persoanelor să cunoască felul în care își desfășoară activitatea funcționarii agenției. Cu această ocazie,  persoanele interesate pot să se informeze despre serviciile privind piața muncii, pot să viziteze birourile și să puna întrebări privind  activitatea desfășurată în agenție”, a anunțat Constantin Cîtu, directorul instituției.

Evenimentul se organizează cu ocazia împlinirii de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a 19 ani de activitate. Oltenii interesați să treacă pragul Șomajului, sunt așteptați începând cu ora 10.00, la sediul din Slatina.

 

Pe aceeași temă:

Avem și șomeri, și job-uri vacante. Cîtu: mii de olteni nu au studii sau au calificări fără căutare pe piața muncii!