Se lucrează de zor la blocul ANL din Caracal

335
foto: facebook Octavian Stănescu

54 de tineri din Caracal vor avea locuinţe destinate închirierii construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Lucrările sunt în grafic, administraţia romanaţeană anunţând finalizarea anul viitor.

“Lucrările la blocul ANL continuă … Noul bloc, construit prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), va avea 54 de apartamente şi va fi finalizat până la sfârşitul anului 2018”, a anunţat viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, pe o reţea de socializare, postând şi fotografii cu stadiul lucrărilor.

Locuințe pentru tinerii caracaleni. Câte apartamente ANL se construiesc și când vor fi gata

Blocul de locuinţe se ridică pe strada Dragoş Vodă, în zona HCC (spatele Lidl).

Pe aceeaşi temă:

https://realitateaoltului.ro/2017/10/20/blocuri-anl-in-16-comune-din-olt-lista-primariilor-care-au-solicitat-locuinte-pentru-tineri/

În Caracal sunt 120 de unităţi locative ANL, iar odată cu această postare au fost şi tineri care s-au interesat dacă nu îşi pot schimba statutul de chiriaş în cel de proprietar, arătându-şi disponibilitatea de a cumpăra locuinţele. “Cum se vor finaliza cărţile funciare pentru fiecare bloc ANL, vor fi scoase la vânzare către chiriaşi”, este vestea bună anunţată de viceprimar.