ȘOCANT Și-a ucis mama cu brutalitate și a lăsat-o să zacă în casă

240

Un individ aflat sub influența alcoolului și-a ucis mama de 68 de ani în bătaie și apoi a lăsat-o să zacă în casă.

Crima s-a petrecut în Rădăuți, bărbatul reacționând violent după ce a sunat-o pe fosta soție cu care a avut o discuție mai aprinsă, iar ulterior a început să se certe cu mama sa, reproșându-i ca a divorțat din cauza ei.

Petrovici Gabriel, de 48 ani, și-a lovit mama cu corpuri și mijloace contondente dure, în zone vitale, aceste acte conducând după puțin timp la decesul victimei. A lăsat-o apoi să zacă fără suflare în casă.

Miercuri după-amiază, un cunoscut a găsit-o pe femeie moartă, așezată pe un pat. De asemenea, mobila si pereții, din camera în care a fost găsita victima, aveau urme de sânge. Bărbatul a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă complexă formată din polițiști din cadrul SIC și Serviciul Criminalistic, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. Obiectele și pereții din camera respectivă erau împroșcați cu sânge, semn ca femeia a fost lovită cu sălbaticie de fiu. Individul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor.