A curs cu recompense de Ziua Națională pentru jandarmii olteni

56

Activitatea a peste 120 de jandarmi olteni a fost apreciată de Ziua Națională de către conducere, aceștia fiind recompensați cu avansări, mulțumiri, felicitări și citarea prin ordin de zi.

1 Decembrie s-a dovedit o zi de recunoaștere nu numai a eroilor patriei, ci și a celor care, în îndeplinirea exemplară a sarcinilor militare de serviciu, își slujesc țara. Așa se face că peste 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean Olt nu au fost uitați de către conducere, care a ținut să-i recompenseze. Ceremonia a avut loc în avans, pe 29 noiembrie, la sediul IJJ Olt. Au fost avansați în grad, înaintea expirării stagiului minim, trei ofițeri și șase subofițeri, ocazie cu care au fost recompensați și alți zeci de ofițeri și subofițeri.

“Activitatea a debutat cu citirea Ordinului ministrului afacerilor interne, de avansare în gradul următor, de locotenent colonel, a celor trei ofițeri și Ordinului inspectorului general al Jandarmeriei Române, de avansare în gradul următor, de plutonier adjutant, a celor șase subofițeri.  De asemenea, conform Ordinului inspectorului șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, domnul colonel Tudor-Dorel Drejoi, pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, au fost recompensați cu  „Mulţumiri” 25 ofițeri și 39 subofițeri, cu „Felicitări” 2 ofițeri și 35 subofițeri , iar alți 13 subofițeri au fost recompensați cu „Citarea  prin ordin de zi pe unitate”, arată Claudia Niță, purtătorul de cuvânt al IJJ Olt.