Dezvăluiri explozive în cazul bătăușului din Piața Victoriei

95

Alexandru Tiurbe, a fost lovit cu bestialitate și pus la pământ de un protestatar chiar în fața Guvernului, în urma incidentelor care au avut loc în Piața Victoriei.

Între cei doi avusese loc un schimb de replici dure. Cel care a provocat totul a fost Sandu Matei alias Sandy, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a încercat să obțină de la bătrân o reacție referitoare la protestele care erau în desfășurare la acel moment în Piața Victoriei.

Situația a degenerat când cei doi au început să-și adreseze cuvinte jignitoare. După ce bătrânul l-a lovit pe Sandu Matei cu un rucsac, acesta a ripostat cu un pumn care l-a nimerit pe bătrân exact în ochi.

Bătrânul a povestit la “Sinteza zilei” că, cel mai probabil, Sandu Matei l-a lovit cu un “box”, o armă albă din material dur cu găuri pentru degete și cu o creastă zimțată cu care se atacă ținând pumnul strâns. Efectul loviturii cu o astfel de armă este devastator.

Într-una dintre postările sale, Sandy se laudă prietenilor săi de pe Facebook cu o legitimație de acces în Parlamentul României.

În altă postare scrie doar “Am o idee de 8 mm”, făcând referire la calibrul cartușelor unei arme de foc.