270 de șoferi sancționați în patru zile, pe raza Slatinei

148

De luni până joi, polițiștilor rutieri nu le-a scăpat nicio abatere în trafic pe raza municipiului Slatina. Acțiunea s-a soldat cu sute de sancțiuni și 8 permise de conducere suspendate.

Șoferii care au circulat prin Slatina săptămâna aceasta au fost supravegheați și așteptați “la cotitură” de către oamenii legii, care nu au trecut cu vederea nicio abatere. Sancțiuni contravenționale aplicate de polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Slatina în perioada 20- 23 noiembrie s+au ridicat la peste 78.000 de lei,

În cele 4 zile de acțiune, polițiștii rutieri au aplicat 270 de sancțiuni. “Din totalul sancțiunilor aplicate, 94 au fost pentru oprirea autoturismelor în locuri nepermise, 32 pentru folosirea telefonul mobil la volan, fără dispozitiv hands free și 54 pentru neutilizarea centurii de siguranță.”, arată IPJ Olt.

Acțiunea s-a soldat și cu 8 permise de conducere reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și retragerea a 3 certificate de înmatriculare.