Noaptea, poliția n-a dormit la Balș: sancțiuni de 48 de milioane lei vechi, în două nopți

2344

În intervalul orar 23.00- 4.00, sâmbătă și duminică, polițiștii bălșeni au fost la acțiune: au legitimat persoane, au controlat societăți și au oprit în trafic zeci de mașini.

Weekend-ul trecut, polițiștii din Balș au trecut la acțiune. 28 de polițiști, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au acționat pe raza orașului, în intervalul orar 23.00 – 04.00. Iar acțiunea s-a lăsat cu numeroase sancțiuni.

“În urma activității desfășurate de către polițiști, au fost legitimate 32 de persoane, controlate 17 societăți comerciale și oprite în trafic 59 de autovehicule. Cu această ocazie, polițiștii au reținut un permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice și a fost retras un certificat de înmatriculare. Totodată, în cadrul acestei acțiuni au fost aplicate 23 de sancțiuni contravenționale, dintre care una pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială și 21 pentru încălcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice. “, arată IPJ Olt.

Valoare sancțiunilor contravenționale aplicate este de 4.800 de lei.