Iubire de frate: unul după gratii, celălalt la spital

372

Un tânăr din comuna Morunglav a fost arestat preventiv, aseară, pentru 30 de zile. El este acuzat de tentativă de omor după ce şi-a înjunghiat fratele cu care se certase.

Conflictul dintre cei doi frați a izbucnit duminică seara șia plecat de la o neînţelegere, acesta degenerând în scurt timp. La un moment dat,  Viorel Remus Roncea a luat un cuţit cu care și-a înjunghiat pe fratele  în zona toracică.

Tânărul a fost ridicat imediat și pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ieri, judecătorii au admis solicitarea procurorilor de arestare a bărbatului pentru 30 de zile.

,,Conflictul a avut loc duminică. Pe fondul discuţiilor, cei doi frați s-au luat la ceartă. S-au aplicat, în prealabil, nişte lovituri reciproce, după care inculpatul a luat un cuţitcu care i-a aplicat victimei  o lovitură în zona hemitoracelui stâng.Agresorul a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv pentru 30 de zile,, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța.