DRAMATIC Un băiat de 10 ani a sfârșit sugrumat în geamul electric al mașinii

224

Un copil din Vaslui, fiind singur acasă și nesupravegheat, și-a prins gâtul în geamul mașinii în care se juca, după ce a declanșat, din greșeală, sistemul de închidere.

Cel mai probabil băiatul a urcat în mașină pentru a se juca și, în împrejurări neclare a acționat sistemul de închidere al geamului și a murit sufocat, deoarece, se pare că mașina funcționa fără cheie de contact.

Localnică: ”A declanșat butonul care ridica geamul și i-a prins gâtul.”

Vasile Ciobanu, localnic: ”O fată l-a văzut agățat de portieră. Până când am sărit eu gardul, a venit vecinul mai repede. A tras de geamul portierei și l-a coborât.”

După ce l-au eliberat pe băiat din mașină, vecinii au sunat la 112 iar medicii au încercat să îl resusciteze aproape o oră, însă în zadar.

Cazul a fost preluat de procurori, mama băiatului, care îl îngrijea singură  fiind la serviciu când s-a întâmplat nenorocirea.

Localnicii îi iau apărarea femeii, dar anchetatorii verifică și dacă mama îl supraveghea suficient, autoturismul urmând să fie supus unei expertize tehnice.Cercetările se fac pentru moarte suspectă până la terminarea anchetei, iar criminaliștii au ridicat mai multe probe din mașină.