Sclavul din Tufeni a devenit criminal. Află pe cine a omorât tânărul găsit în lanțuri de polițiști

562

Ionuț Ștefan Iordache, de 33 de ani din Tufeni, tinut în lanțuri de romii din Berevoiești, și-a omorât în bătaie, noaptea trecută, tatăl. Acesta a decedat la doar câteva ore după agresiune. Fostul sclav de la Berevoiești a fost reținut de procurori și va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Cadavrul lui Alexandru Iordache, tatăl fostului sclav ținut în lanțuri de rromi, a fost găsit de fiica sa, în locuința din Stoborăști, comuna Tufeni. Din primele cercetări, bătrânul a fost omorât în bătaie de fiul său. Ionuț și-a lovit părintele cu o cârjă de mai mule ori dar și cu un scaun. Bătrânul, fără un picior, nu a putut să se apere. Anchetatorii susțin că victima a murit în chinuri, la scurt timp de la bătaia primită. Furia tânărului a fost declanșată de refuzul tatălui de a-i da bani pentru băutură. Totul s-a întâmplat pe fondul consumului de alcool.

,,Crima a avut loc noaptea trecută. Tânărul de 33 de ani și-a lovit tatăl, în mod repetat, cu o cârjă, cu un scaun. Bătrânul, care avea o infirmitate, nu a putut să se apere. Din câte am înțeles, tânărul, se pare, că are un dezechilibru mental. În mod sigur vom dispune expertiza psihiatrică,, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuța.

Ionuț Ștefan Iordache este unul dintre sclavii de la Berevoiești, el fiind tânărul care a fost găsit de oamenii legii în lanțuri. Înainte de a ajunge la rromii din Argeș, Ionuț făcuse închisoare pentru furt.