Plângeri la DNA împotriva lui Liviu Dragnea și Carmen Dan

206

Liviu Dragnea și Carmen Dan sunt acuzați de fapte de corupție de Romică Părpălea,cunoscut drept „mortul lui Dragnea” sau denunţătorul de la „Referendum”.

Acesta s-a prezentat joi la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori și pentru a-şi susţine mai multe plângeri formulate împotriva celor doi.

„Haideți să vă spun un lucru. În privința privatizării Tel Drum, după ce CJ a făcut investiții foarte mari, dl Dragnea printr-o semnătură simplă a oferit această societatea puternică unui apropiat care era președinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine.”, a spus acesta la sosire la DNA.

În ceea ce privește privatizarea Tel Drum, Părpălea a anunțat la sfârșitul lunii august că a făcut o nouă plângere la DNA împotriva președintelui PSD.

„În data de 20.07.2017 am făcut plângere penala împotriva lui Dragnea Nicolae Liviu pentru privatizarea Tel Drum şi legăturile acestuia cu toate firmele fiului sau”, spunea Părpălea.

”Plângerea face referire la modul cum s-a privatizat firma Tel Drum, protagonist fiind Dragnea, care era factor de decizie în CJ Teleorman, şi cum au fost girate toate bunurile mobile şi imobile ale Tel Drum pentru firmele fiului său. Acuzaţiile aduse sunt de corupţie deoarece beneficiar este familia sa”.