Gigel Știrbu dă bine pe sticlă. Ultimul pe lista granzilor, dar a primit voie

169

Deși la coada listei cu persoanele din Biroul Executiv al PNL care au undă verde de la partid să apară la tv, Gigel Știrbu are voie să vorbească.

Deputat de Olt, preşedintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaţilor și vicepreşedinte regional pe regiunea Sud-Vest Oltenia în cadrul PNL, Gigel Știbu își păstrează influența în rândul liberalilor. Nu este cel mai bun comunicator, însă nici interdicție nu a primit, așa că îl vom vedea și de acum înainte pe sticlă. El se află pe lista comunicatorilor partidului, membri agreați să deschidă gura la tv în numele liberalilor.

Potrivit DC News, Biroul Politic Naţional al PNL a luat decizia de a stabilit cine are voie și cine nu are voie să mai participe la dezbaterile televizate, pe lista comunicatorilor agreați figurând vreo 75 de persoane- din Biroul executiv, parlamentari, președinți ai partidului sau alții. Și deși figuri cunoscute, ce au ce spune și știu despre ce vorbesc, precum Hilde Brandl, Leon Dănăilă, Daniel Zamfir, Gheorghe Falcă și Emil Boc nu figurează pe listă, deputatul de Olt figurează. Ce-i drept, ultimul pe lista celor 25 din Biroul executiv.

Rămâne de văzut dacă și la nivelul organizației județene se va întocmi o astfel de listă și dacă ea va mai fi deschisă de către comunicatorul suprem Ionuț Comănescu, o decizie a BPN la nivel central stabilind că speakerii partidului ” trebuie să fie foarte buni comunicatori ai mesajelor PNL, prin stabilirea programelor de audiență și prin prezența în mediul outdoor și online. Sediile filialelor PNL trebuie să devină spații publice, de dezbatere.”