Numit consilierul personal al ministrului Agriculturii, Ciobanu își va DONA salariul

843

Ministrul Agriculturii și-a ales consilier personal pe sectorul legume- fructe un oltean. Nimeni altul decât organizatorul principal al Zilei Recoltei la Slatina, unde a fost invitat Petre Daea: preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu. Acesta și-a luat angajamentul că va dona salariul de  la minister lunar câte unei familii nevoiașe din Olt.

Florin Ciobanu este noul consilier personal al ministrului Daea. Informația a fost confirmată chiar de către acesta, care a povestit pe facebook despre propunerea ministrului Agriculturii.

“La întâlnirea de luni, d-ul Ministru mi-a cerut sa vin in echipa dumnealui, pentru ca numai așa pot sa ajut la aplicarea ideilor mele, prin implicare directă și multă, multă muncă!! A fost o propunere șoc, pentru mine, in condițiile in care eu sunt apolitic și nu am activat niciodată in structurile statului. I-am cerut Timp de gândire 48 de ore – până miercuri, in condițiile in care Asociatia Tinerilor Fermieri Olt este partener in 12 proiecte care se vor implementa in perioada Decembrie 2017 – Martie 2018. După discuția cu d -ul ministru, am avut o alta discuție, pe aceiasi temă și cu secretarul de stat d-ul Daniel Botănoiu, care și el mi -a recomandat să mă alătur echipei construită de d-ul ministru … Ieri la orele 14 am reluat discuțiile cu d-ul Ministru și m-a asigurat de tot sprijinul in ideile mele, de toată libertatea de mișcare și de lucru, de faptul ca activitățile Asociației Tinerilor Fermieri vor continui in același ritm, fapt pentru care am acceptat funcția de consilier personal al ministrului agriculturii pe sectorul legume – fructe !”, a scris Ciobanu.

Președintele Asociației Tinerilor Fermieri Olt a dat asigurări membrilor asociației că activitatea acesteia va continua și, ca să nu se spună că a alergat după ciolan, a anunțat că va dona salariul.

“Salariul care va fi generat de acest nou angajament, îl voi dona lunar in câte o localitate la una sau doua familii nevoiașe – familii care vor fi nominalizate de către membrii noștri care locuiesc in acea localitate ( de exemplu primul salariu va fi donat unei familii din Plesoiu )!!”, a promis Florin Ciobanu.