Liviu Pop: “Eu zic că îmi fac bine treaba!”

89

Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a avut, miercuri, o întâlnire cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia, Pop menţionând că nu a discutat despre o eventuală demisie din funcţia de ministru şi că liderul PSD nu i-a reproşat nimic.

“A fost vorba de o problemă pe care am soluţionat-o, nu are nimic de a face cu agenda publică”, a declarat Liviu Pop după întâlnire.

Întrebat în legătură cu apariţia unor informaţii conform cărora i s-ar fi cerut demisia de la conducerea ministerului, Liviu Pop a spus: “Nu am discutat acest aspect”.

Liviu Pop a subliniat că în sistemul de învăţământ sunt probleme pe care le-a rezolvat şi că preşedintele Camerei Liviu Dragnea nu i-a reproşat nimic.

“Nu ştiu ce probleme (în sistemul de învăţământ – n.r.) sunt decât cele pe care le-am rezolvat. Nu mi-a reproşat nimic preşedintele”, a adăugat el, conform Agerpres.

Întrebat dacă îşi face bine treaba la minister, Liviu Pop a răspuns: “Eu zic că da”.

Întrebat dacă ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a făcut ”erori sau greşeli”, liderul PSD a atras atenţia asupra faptului că o comunicare defectuoasă din partea miniştrilor poate produce defecţiuni majore şi tulburări în societate.

”Orice comunicare greşită poate produce defecţiuni majore, poate produce tulburări în societate, poate produce confuzii în societate şi nemulţumiri. Sper ca în ultima perioadă au înţeles că comunicarea nu e o joacă, nu e un moft şi nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua în discuţie atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proastă, făcută alandala induce un sentiment de neîncredere în rândul populaţiei care este esenţial pentru stabilitatea Guvernului. Sunt oameni care sunt beneficiarii unor măsuri guvernamentale, dar dacă «beneficiază» de o comunicare neorganizată nu mai ştiu clar dacă ceea ce primesc e de bine sau e de rău”, a spus Liviu Dragnea.