Handbalistele noastre continuă seria înfrângerilor

48

Sportivele antrenate de Victorina Bora nu reuşesc să ţină pasul cu adversarele din Liga Naţională. Handbalistele noastre au pierdut astăzi la Craiova în faţa echipei locale cu 34 la 23. Doar 20 de minute au rezistat componentele CSM Slatina atacurilor venite din partea mult mai experimentatelor adversare care şi-au trecut în cont a treia victorie din tot atâtea meciuri.

Echipa de handbal CSM Slatina continuă să rămână în coada clasamentului Ligii Naţionale după trei înfrângeri din tot atâtea meciuri susţinute.
Sportivele Victorinei Bora au început bine întâlnirea cu CSM Craiova. Ele au jucat de la egal la egal cu adversarele din această etapă timp de 20 de minute după care au cedat fizic. Greşelile pe atac dar şi pe finalizare au început să curgă mai mult decât era permis şi, astfel, craiovencele au avut şansa să se distanţeze.
Au făcut-o pas cu pas astfel că, la pauză, tabela de marcaj indica 18-12.
Momentul de respiro dintre cele două reprize şi sfaturile antrenoarei nechipei noastre nu au fost în măsură să le stimuleze pe handbalistele slătinence. Fetele au continuat să greşească mult în atac dar şi în apărare aşa că adversarele s-au distanţat constant astfel încât la un moment dat diferenţa a fost de 13 goluri. Pe final, sportivele noastre au părut că încep să-şi revină şi au mai redus din diferenţă, scorul final fiind de 34 la 23.
Cea mai valoroasă sportivă d epe teren a fost, evident, o componentă a echipei gazdă. Cristina Zamfir a reuşit să înscrie pentru echipa ei nu mai puţin de 11 goluri. De la CSM Slatina, Ostase şi Andrei au reuşit să înscrie câte şase goluri.