VIDEO/Ținutul Romanaților, prezentat într-un clip de promovare

236

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din Caracal a dat publicității cel de-al doilea clip de prezentare a Ținutului Romanaților. Videoclipul prezintă o imagine panoramică a capitalei fostului județ, a instituțiilor și obiectivelor turistice importante, dar și a bogăției tradiționale a zonei.

Caracal – Ținutul Romanaților

http://cniptcaracal.ro/index.php?page=galerie-video #shareit #caracal #olt #oltenia #romanati #tinutulromanatilor #visitCaracal #visitOltenia #calus #ilovecaracalCaracal – Ținutul Romanaților, cel de-al II-lea videoclip de prezentare realizat de către echipa ArtTour Romania și Centrul National de Informare si Promovare Turistica din municipiul Caracal cu sprijunul Primaria Municipiul Caracal, Centrului Cultural Municipal Caracal și cu ajutorul sponsorilor: Casa Marly, Restaurant Clasic Caracal, ROMA events, Gato Noble, Retro Caracal, Imperium Pool & Club, DolceVita Events, Coquette Bistro Caracal, Romula Imperial."Ţinutul cuprins sub numele de județul Romanaţi a fost o unitate administrativă de ordinul întâi din Regatul României, aflată în regiunea istorică Oltenia. Situat pe valea Oltului, în drumul legiunilor către Apulum, în inima Daciei Traiane, teritoriul judeţului Romanați a fost semănat în acele timpuri de numeroase aşezări. Pe lângă urme preţioase din epocile preistorice, acesta mai conţine şi amintiri vii ale unui trecut glorios, începând cu epoca romană şi până la trezirea sentimentului naţional."

Publié par Centrul National de Informare si Promovare Turistica din municipiul Caracal sur mardi 5 septembre 2017

„Caracal – Ținutul Romanaților”, cel de-al II-lea videoclip de prezentare realizat de către echipa ArtTour România și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică din municipiul Caracal cu sprijinul Primăriei Caracal, Centrului Cultural Municipal Caracal și cu ajutorul mai multor sponsori locali, a fost postat astăzi pe pagina de internet a centrului turistic.

„Ţinutul cuprins sub numele de județul Romanaţi a fost o unitate administrativă de ordinul întâi din Regatul României, aflată în regiunea istorică Oltenia. Situat pe valea Oltului, în drumul legiunilor către Apulum, în inima Daciei Traiane, teritoriul judeţului Romanați a fost semănat în acele timpuri de numeroase aşezări. Pe lângă urme preţioase din epocile preistorice, acesta mai conţine şi amintiri vii ale unui trecut glorios, începând cu epoca romană şi până la trezirea sentimentului naţional.„, este prezentarea făcută de CNIPT Caracal.

Videoclipul prezintă în circa 7 minute o imagine panoramică a capitalei Romanaților, cu principalele puncte de atracție, de la instituții și obiective turistice și culturale până la cafenele, restaurante, unități de cazare sau de organizare a diverse evenimente, dar și bogăția tradițională a zonei. Pot fi admirate: Parcul Constantin Poroineanu – al treilea parc natural din Europa, Teatrul de Vară, Teatrul Național, Primăria, Casa Memorială Iancu Jianu, Muzeul Romanațiului, Biserica Domnească, biblioteca, panacoteca, clubul copiilor, dansurile populare prezentate de Ansamblul Folcloric Romanați, precum și ceramica de Oboga, ceramica de Vădastra, sculptura în lemn de la Corbu, cusături tradiționale de Cezieni.

Proiectul face parte din strategia de promovare a orașului.

Primul videoclip realizat anul trecut a adunat zeci de mii de vizualizări pe internet, filmările de completare a imaginii Romanaților fiind realizate în această vară.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/08/video-tinutul-romanatiului-prezentat-intr-un-filmulet-de-promovare-deja-a-strans-22-000-de-vizualizari/