VIDEO. Ţinutul Romanaţiului, prezentat într-un filmuleţ de promovare. Deja a strâns 22.000 de vizualizări

129

Un videoclip ce prezintă o imagine panoramică a capitalei Romanaților, cu principalele puncte de atracție, postat pe pagina Centrului de Informare și Promovare Turistică din Caracal, a adunat aproape 23.000 de vizualizări. Proiectul face parte din strategia de promovare a orașului.

Caracal – Ținutul Romanaților

http://cniptcaracal.ro/index.php?page=galerie-video#ilovecaracal #caracal #olt #oltenia #romanatiCaracal – Ținutul Romanaților, videoclip de prezentare realizat de către echipa ArtTour Romania prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Caracal."Ţinutul cuprins sub numele de județul Romanaţi a fost o unitate administrativă de ordinul întâi din Regatul României, aflată în regiunea istorică Oltenia. Situat pe valea Oltului, în drumul legiunilor către Apulum, în inima Daciei Traiane, teritoriul judeţului Romanați a fost semănat în acele timpuri de numeroase aşezări. Pe lângă urme preţioase din epocile preistorice, acesta mai conţine şi amintiri vii ale unui trecut glorios, începând cu epoca romană şi până la trezirea sentimentului naţional."Mulțumiri Heaven Club, "Restaurant A&B" Primavera Hotel!

Publié par Centrul National de Informare si Promovare Turistica din municipiul Caracal sur mardi 1 novembre 2016

Un filmuleț de prezentare a Caracalului a reaprins mândria de romanațean în sufletul fiecărui caracalean, indiferent unde se află, dar și a locuitorilor din restul județului. Deja viceoclipul “Caracal – Ținutul Romanaților”a adunat 22.902  vizualizări pe internet, se poate lăuda cu 733 de distribuiri și sute de reacții.

https://realitateaoltului.ro/2017/04/24/vor-un-prenume-pentru-numele-judetului-referendum-si-o-lege-pentru-romanati/

Videoclipul a fost realizat anul trecut de către echipa ArtTour Romania prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică din Caracal și face parte dintr-o strategie de promovare a municipiului, urmând ca în scrut timp acesta să fie completat șic u alte imagini. În acest weekend, se vor realiza și alte filmări.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/06/ansambluri-din-anglia-si-bulgaria-la-festivalul-international-de-folclor-calusul-romanesc-de-la-caracal-programul/

Filmulețul de prezentare cuprinde o vederea panoramică asupra celui de-al doilea municipiu al Oltului, dar și a principalelor imobile și obiective turistice: Parcul Constantin Poroineanu – al treilea parc natural din Europa, Teatrul de Vară, Teatrul Național, Primăria, Foișorul de Foc, Casa Memorială Iancu Jianu, Muzeul Romanațiului, Biserica Toți Sfinții, Biserica Domnească, un club, un hotel și un restaurant.

https://realitateaoltului.ro/2017/04/28/marius-tuca-sustine-olt-romanati-pozitia-sa-sustinuta-cu-argumente/

“Ţinutul cuprins sub numele de județul Romanaţi a fost o unitate administrativă de ordinul întâi din Regatul României, aflată în regiunea istorică Oltenia. Situat pe valea Oltului, în drumul legiunilor către Apulum, în inima Daciei Traiane, teritoriul judeţului Romanați a fost semănat în acele timpuri de numeroase aşezări. Pe lângă urme preţioase din epocile preistorice, acesta mai conţine şi amintiri vii ale unui trecut glorios, începând cu epoca romană şi până la trezirea sentimentului naţional.”, este prezentarea făcută de CNIPT Caracal.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/07/produsele-realizate-in-romanati-expuse-la-targ-in-fata-primariei-caracal/