Deputatul Alexandru Stănescu, ales președintele Comisiei pentru agricultură: „Agricultura nu trebuie să aibă culoare politică!”

196

Alexandru Stănescu a fost ales președinte al Comisiei pentru agricultură, sesiunea trecută îndeplinind funcția de vicepreședinte al aceleiași comisii.

Întorși din vacanța parlamentară pe 1 septembrie, deputații își aleg conducerile pentru cea de-a doua sesiune din Legislativ. În ședința din prima zi de toamnă printre membrii aleși în conducerea Camerei Deputaților se află un oltean- deputatul Florin Iordache fiind ales vicepreședinte.

Astăzi, s-au ales șefii comisiilor, vicepreședintele Comsiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din prima sesiune fiind ales președinte. El este nimeni altul decât deputatul de Olt Alexandru Stănescu, aflat la cel de-al doilea mandat în Parlamentul României. „Doresc pe această cale să le mulțumesc colegilor mei deputați pentru încrederea acordată și vă promit că voi face tot ce ține de mine pentru a dezvolta agricultura românească. Sunt de părere că pentru a dezvolta agricultura românească, aceasta nu trebuie să aibă culoare politică, idee care a caracterizat și va caracteriza Comisia noastră.”, a declarat alesul Oltului.

În mai bine de șase luni de activitate în Parlament (prima sesiune), deputatul oltean a inițiat 9 proiecte legislative, dintre care 4 au devenit legi.

Citește și:

I-ați votat? Vedeți dacă-și merită funcția și banii! Ce și cât a muncit fiecare parlamentar de Olt în prima sesiune din Legislativ