O biserică din Olt trimite la mare copii nevoiași

366

25 de copii vor fi trimiți GRATUIT în tabără la mare de către parohia bisericii Spitalului Municipal Caracal.

Preotul Doru Iagăru de la Biserica „Sfinţii Doctori fără de arginţi Cosma şi Damian” din curtea Spitalului Municipal Caracal continuă serie minunilor destinate copiilor din comunitate. De data aceasta, zeci de copii care n-au văzut niciodată marea, iar părinții lor nu au posibilitatea de a le oferi petrecerea câtorva zile pe litoral, vor ajunge să-și împlinească visul și să aibă astfel vacanța de vară perfectă. Ei vor fi trimiși într-o tabără gratuită.

„Mergem la MARE! 25 de copii vor beneficia în perioada 7-10 septembrie 2017 de o tabără gratuită în staţiunea Eforie-Nord, cadou oferit de biserica noastră şi prietenii noştri. Locurile au fost acordate pe criterii sociale şi pentru copiii care nu au fost NICIODATĂ pe litoral. Cazarea (Hotel UNION), masa şi transportul sunt asigurate!”, a anunțat preotul.

Iar aceasta nu este prima acțiune de acest gen inițiară de preotul caracalean. Minunile părintelui Iagăru, ce aduc bucurie pe chipurile a sute de copii bolnavi sau oameni care au nevoie de ajutorul semenilor, se înfăptuiesc de câțiva ani la Caracal. Preotul a reușit să mobilizeze comunitatea, astfel încât sute de persoane se implică în campaniile umanitare organizate de parohia spitalului: de la diverse acțiuni de petrecere a timpului liber pentru copiii internați în spital, face painting, invitații la restaurant, coferărie sau gelaterie, tombole cu premii, ajutoare în produse electronice și electrocanice acordate familiilor nevoiașe, dotarea Pediatriei spitalului caracalean cu aparatură modernă și multe altele.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/19/preot-oltean-decorat-de-mitropolia-vidinului-parintele-iagaru-s-a-implicat-in-construirea-unui-templu-in-spitalul-vidin/