ACCIDENT cu victimă la Cîrlogani

390

O bătrână din Cîrlogani a fost lovită în plin de un autoturism în timp ce încerca să traverseze drumul comunal. Medicii aun făcut tot ce au putut pentru a-i salva viaţa dar eforturile lor au fost zadarnice.

Accidentul s-a produs vineri după-amiază, când femeia se întorcea acasă de la nişte rude. Grăbită să ajungă acasă, ea a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure. A fost lovită violent de un autoturism condus de un bărbat din Slatina.

Evenimentul rutier a fost anunţat la 112 chiar de un localnic. Echipajul SMURD sosit la faţa locului i-a acordat femeii primul ajutor. Deşi era în viaţă la preluare, de către echipajul de pe ambulanţă căruia i-a fost transferată pentru a fi dusă la UPU Slatina, pe drum spre unitatea medicală victima a intrat în stop cardio-respiratoriu. În ciuda manevrelor de resuscitare, ea nu a mai putut fi readusă la viaţă, fiind declarat decesul. Potrivit reprezentanţilor ISU, femeia suferise un traumattism cranian deschis.

Şoferul care se afla la volanul autoturismului care a accidentat-o pe bătrână a fost destat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru omor din culpă.