GRAV Accident cu victime multiple

513

Pompierii de la Garda Stoenești, cu un echipaj SMURD și o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, au intervenit pe Drumul Național 6, în zona localității Fărcașele, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau șase persoane.

Trei persoane au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale din partea salvatorilor, în sprijin venind și două echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanță.

Cei trei bărbați răniți, unul în vârstă de 42 de ani, din localitatea Călărași, județul Dolj, cu fractură la membrul superior stâng și hematom la cap, cel de-al  doilea, în vârstă de 52 de ani, din comuna Fărcașele, cu traumatism toracic și traumatism umăr și cel de-al treilea, în vârstă de 24 de ani, din comuna Gostavățu, cu traumatism cranio-cerebral, au fost transportați la CPU Caracal.

Potrivit medicilor care le-au acordat primul ajutor, rănile suferite nu le-au pus în pericol viaţa.

 

În cauă s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă. Din primele cercetări, accidentul s-a produs ca urmare a unei virări la stânga a unuia dintre autoturisme fără ca şoferul să se asigure, moment în care a fost lovit în plin de către un participant la trafic.

În urma impactului, amnbele autoturisme au ajuns pe câmp, într-un lan de porumb.