Europe Music Festival, la Caracal. Seară simfonică la Teatrul Național

72

La Teatrul Național din Caracal vor răsuna în această seară acorduri ale operelor muzicii clasice. Iubitorii de muzică simfonică sunt așteptați la “Grand Gala Concert”, susținut de artiști coreeni. Intrarea este liberă.

Nu este capitala Oltului, dar cu siguranță este capitala culturii oltene. Caracalul se impune în județ prin manifestări culturale de excepție, nivel pe care nu-l atinge Slatina deși se poate lăuda cu mai multe locații care pot găzdui evenimente.

În această seară, publicul iubitor de muzică simfonică va avea oportunitatea de a asculta artiști coreeni consacrați ai scenei lirice interpretând arii ale unor compozitori celebri precum Beethoven. Bizet, Mozart, Choi Youngsub, Pucinni și Arlen. Teatrul Național din Caracal găzduiește începând cu ora 19.00 concertul simfonic “Grand Gala Concert”, parte a turneului “Europe Music Festival 2017”.

Concertul simfonic este organizat de către Filarmonica ”Oltenia” Craiova, Asociația Interculturală Româno-Coreeană, Primăria Municipiului Caracal, iar intrarea este gratuită.