Protecția Copilului Olt face angajări. La concurs sunt scoase zeci de posturi

2184

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt scoate la concurs peste 30 de posturi.  Instituţia caută 17 infirmiere, cinci asistenți medicali, doi îngrijitori, un fochist,  trei muncitori calificați, trei spălătorese, o lenjereasă, și un muncitor necalificat. Pentru cei interesați, condițiile necesare pentru înscrierea la concurs sunt afișate la sediul instituției. Concursul va avea două probe: cea scrisă și interviul care se vor susține pe 24 și, respectiv, 28 iulie.

În vederea participării la concurs și a ocupării funcțiilor contractuale de asistent medical, candidații trebuie să aibă studii postliceale, absolvite cu certificate, în profesia de asistent medical generalist; certificate de membru eliberat de O.A.M.G.M.A.M.R, pentru practicarea profesiei de asistent medical generalist și vechime de minimum șase luni în specialitatea studiilor (pentru asistent medical debutant nu se cere vechime);.

Cele interesate de posturile de infirmieră trebuie să aibă minim studii generale și vechime minimum șase luni în muncă, pentru șase din cele 17 posturi. pentru restul posturilor nu se solicită vechime.

Persoanele interesate pentru posturile de spălătoreasă și îngrijitor trebuie să tie că se solicită studii generale, iar pentru lenjereasă și fochist: studii generale/ medii cu calificare de croitorie sau calificare în orice domeniu cu experiență în croitorie, dovedită cu acte, respectiv studii studii generale/medii cu calificare de fochist şi autorizaţie ISCIR emisă de ISCIR sau un agent economic autorizat ISO II.

Pentru posturile de muncitori calificați se cer studii generale/medii, cu calificare în oricare din domeniile: tâmplar, instalator, zugrav, dovedită cu acte, iar pentru muncitor necalificat sexistă doar obligativitatea absolvirii studilor generale.

Posturile sunt disponibile la Complexul Servicii pentru Persoane Adulte Slatina ( Centrul de Îngrijire şi Asistenţă, Cămin pentru persoane vârstnice și Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de Tip Ambulatoriu) și Centrul de îngrijire şi Asistenţă Spineni.

Dosarele de înscriere ale candidaților se pot depune începând de astăză până pe 14 iulie 2017, la  secretariatul DGASPC Olt.

Concursul va consta în două probe: scrisă și interviu. Prima probă va avea loc pe 24 iulie, iar interviul patru zile mai târziu. ora de începere a examenului va fi 11.00.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Olt, din Slatina, Strada Drăgăneşti, numărul 7, telefon: 0372/713.562, 563, 564, 565 sau 0349.408.182, fax: 0249/412.692.