Digi 24 s-ar putea închide

112

          Jurnalistul Cătălin Tolontan, susține că postul de știri Digi 24 s-ar afla ”în cea mai mare cumpănă a existenței sale”. Pentru început, trustul de presă își va reduce semnificativ numărul de angajați.

             Cătălin Tolontan a publicat pe blogul personal un articol conform căruia postul de știri Digi 24 este vizat deocamdată de restructurări masive, dar că nu este exclus ca, în următorul interval de timp, acesta să fie închis.

Tolontan precizează că problemele penale în care trustul este implicat, au un rol destul de important în luarea acestei decizii, deși nimeni nu vrea să o recunoască oficial. Un alt motiv pare să fie acela al audienței scăzute, comparativ cu cele ale celorlalte canale de știri, dar și nemulțumirile patronului Zoltan Teszari față de politica editorială a postului, care ar trata cu superioritate telespectatorii fideli.

Un alt motiv este cel de natură economică, Teszari afirmând că e obligat, față de acționari, să nu continue ceva ce pierde bani, fără o posibilitate concretă de redresare.