Deputat PSD de Olt: voi reacționa dacă Tudose nu va respecta programul, primarii olteni așteaptă implementarea proiectelor

120
Deputatul de Olt Marius Iancu

A votat noul Guvern și promite că se va asigura ca noul premier să respecte programul PSD și implementarea proiectelor Oltului. Deputatul de Olt Marius Iancu își ia angajamentul în fața celor care l-au trimis în Parlament că nu va ezita să reacționeze împotriva propriului guvern dacă județul pe care-l reprezintă va fi dezavantajat de acțiunile acestuia.

Printre cei patru lideri ai partidului care s-au abținut de la votul pentru nominalizarea noului premier al României, Mihai Tudose, se numără și Paul Stănescu, liderul PSD Olt. Situație care a stârnit temere în județ privind poziția organizației oltene în cadrul partidului de la Putere, mai ales printre primarii cu mari așteptări la finanțarea proiectelor. Primul social-democrat de pe la noi ieșit la rampă să-și arate încrederea că noul Guvern nu va tăia Oltul de pe listele prioritare nu este nici președintele partidului, nici al județului, ci unul dintre parlamentari.

Deputatul PSD de Olt Marius Iancu își arată susținerea pentru noul Guvern al României și arată într-un comunicat de presă că va urmări cu atenție activitatea miniștrilor și a premierului Mihai Tudose.

”Responsabilitatea mea ca parlamentar de Olt este să mă asigur ca votul celor care m-au trimis în Parlament să fie respectat. Oltenii au votat PSD și Programul de Guvernare al PSD și eu le susțin. Primarii olteni așteaptă implementarea proiectelor din Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2, în valoare de 800 de milioane de lei. Lucrările la drumul expres Craiova-Slatina- Pitești trebuie să demareze în cel mai scurt timp, iar județul Olt trebuie să primească fonduri pentru repararea drumurilor naționale. Construcția Spitalului Regional trebuie să înceapă, iar crizele de vaccin pentru copii sau medicamente pentru bolnavii cronici trebuie să înceteze. Am dat votul Guvernului Mihai Tudose pentru că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pe care oamenii le așteaptă. Voi fi atent la activitatea Guvernului și voi reacționa atunci când voi constata că nu se respectă programul și măsurile votate de români”, a declarat deputatul  Marius Iancu.