Altă rundă de angajări la Spitalul Județean Slatina. Se caută asistenți debutanți

2571

La Spitalul Județean de Urgență Slatina se organizează alt concurs. Luna aceasta se va organiza examen pentru ocuparea a 13 posturi de asistenți medicali la opt secții și compartimente.

https://realitateaoltului.ro/2017/05/16/sapte-posturi-de-medici-scoase-la-concurs-la-slatina/

Spitalul Județean de Urgență Slatina încearcă de anul trecut să acopere deficitul de personal medical mediu și auxiliar. Deși au fost organizat mai multe runde de concurs, nu s-a reușit ocuparea posturilor disponibile. Rata de promovabilitate a fost de fiecare dată extrem de mică.

Luna aceasta, cea mai mare unitate medicală din județ mai face o încercare. A scos la concurs 12 posturi de asistenți medicali debutanți generaliști și unul de asistent medicla principal (Oftalmologie), dintre care zece sunt destinate absșlvenților de postliceală sanitară, două de studii superioare (secțiile ATI și ORL).

Se va organiza concurs pentru ocuparea a câte un post la Compartimentul Boli Cronice, Secția cardiologie- Compartimentul terapie intensivă coronarieni, Compartimentul Chirugie Toracică și Secția Oftalmologie; câte două posturi la Secția Urologie, ORL și Blocul Operator Central și trei posturi la Secția ATI.

Dosarele se primesc până pe data de 19 iunie, verificarea acestora având loc până pe 21 iunie. Proba scrisă a concursului va fi susținută pe 27 iunie la Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina, începând cu ora 9.00, iar interviul pe 30 iunie, ora 9.00, la sediul unității. Punctajul final se va calcula ca medie aritmetică a punctajelor obținute la proba scrisă și interviu, punctajul minim fiind de 50 puncte, cel maxim de 100 puncte. Bibliografia este afișată la sediul unității și pe site-ul spitalului.

Până la rezolvarea problemei, deficitul de personal este acoperit prin activități de voluntariat.

https://realitateaoltului.ro/2017/03/14/deficit-de-personal-acoperit-cu-voluntari-zeci-de-tineri-muncesc-pe-gratis-in-spitalul-slatinean/