Plaja Olt se deschide mâine. Răsfăţ de nerefuzat: piscine, hidrobiciclete, sporturi, masaj sau saună

808

Prima zi de vară aduce la Slatina şi prima zi de plajă, autorităţile aşteptând amatorii de distracţie, mişcare, dar şi de relaxare cu o ofertă complexă la Clubul Nautic.

Soare, nisip, relaxare pe şezlonguri, bălăceală în piscină, răsfăţ mai ceva ca pe plajele exclusiviste. Slatina se poate mândri cu o plajă de invidiat, ce va fi deschisă mâine, în prima zi de vară. Cu doar 10 lei pentru adulţi şi 7 pentru copii, slătinenii şi nu numai pot căpăta bronzul dorit aproape de casă, pe malul Oltului. Primăria Slatina dă startul sezonului estival la Plaja Olt, care îşi aşteaptă clienţii cu 330 de şezlonguri cu saltele şi peste 150 de umbreluţe. Iar zona de plajă este completată cu o ofertă atractivă a Clubului nautic: ambarcațiuni de agrement, hidrobiciclete, fotbal, mini golf, teren de tenis, sală de fitness, tir cu arcul, centru spa, sală de masaj, zonă de saună.

Plaja Olt a fost redeschisă în 2014, după un an în care a fost închisă pentru modernizare. Plaja amenajată pe malul Oltului, la intrarea în municipiu dinspre Craiova, a fost modernizată cu fonduri europene, în cadrul proiectului „Amenajare club nautic şi de agrement Plaja Olt”, cu o valoare totală de 34.264.953 lei.

Clubul Nautic și de agrement Plaja Olt, ce se întinde pe o suprafaţă de 10 hectare teren şi 15 ha luciu de apă, este cel mai modern din țară și cuprinde: plajă, două piscine, debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele (cuprinzând nouă culoare de câte 1.000 metri), terenuri de sport pentru minigolf, tir cu arcul, beach-volei, tribune, zonă pentru escaladare/cățărare, spații pentru fitness, SPA, duşuri solare, vestiare, grupuri sanitare și 150 de locuri de parcare.