Premii pentru micii sportivi ai Slatinei

60

Primăria Slatina a premiat astăzi câștigătorii primei ediții a Olimpiadei Școlare clas.I- VIII. Competițiile s-au desfășurat la fotbal și handbal.

12 unități școlare din municipiul Slatina au intrat în competiția sportivă organizată de Primăria Slatina cu scopul de a promova spiritul competițional și de a-i impulsiona pe elevii claselor I-VIII de a practica un sport. Competițiile au fost organizate la fotbal pentru băieți și handbal pentru fete și s-au desfășurat sub formă de competiții interne, nu între școli.

Ultimele partide au avut loc astăzi, zi în care au fost premiați și câștigătorii. “Prima ediție a ”Olimpiadei Școlare cls. I-VIII” a fost demarată la jumătatea acestei luni și organizată de Primăria Slatina și Consiliul Local Slatina în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Olt. Astăzi  au avut loc festivitățile de premiere la nivelul fiecărei unități de învățământ participante. Municipalitatea a fost reprezentantă de către viceprimarul Gigi Vîlceleanu. Premiile oferite au constat în articole sportive (mingi de fotbal și handbal) și diplome”, declară Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al administrației municipale.

Primăria Slatina și-a anunțat intenția de a continua organizarea olimpiadei și în anii următori.