Tabără GRATUITĂ pentru olimpici. 13 locuri pentru geniile Oltului

582

Elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare se pot înscrie pentru a participa la tabăra organizată de Mitrolopolia Olteniei. Norocoșii selectați vor fi anunțați pe 19 iunie.

13 elevi din Olt vor avea șansa de a merge într-o tabără gratuită în vacanța de vară, ca o recompensă pentru rezultatele deosebite obținute în acest an școlar la olimpiadele școlare. Tabăra SIR (Science – Intelligence- Research), de excelență pentru elevii olimpici din Oltenia,  este organizată de Mitropolia Olteniei în parteneriat cu Fundația Cuvântul care zidește și se află la cea de-a treia ediție.

Elevi din județele Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea, câte 13 din fiecare, vor fi recompensați pentru rezultatele școlare, la faze județene, naționale sau internaționale, cu o tabără la Tismana, în perioada 3 – 6 iulie, ce cuprinde, drumeții, activități cultural-educative și de dezvoltare personală și jocuri interactive de cunoaștere șic omunicare.

Data limită de înscriere este 12 iunie, elevii putându-se înscrie pe baza diplmei obținute la olimpiadă și adeverință d ela școală ce confirmă rezultatul obnținut.

Cei 65 de participanți vor fi selectați pe baza nivelului olimpiadei și rezulatului obținut, lista fiind afișată pe data de 19 iunie.