Celebrul Emil de la Caracal s-a urcat pe releu. Iubitul a fugit cu banii lui

7849

Telenovelă în toată regulă aseară, cu o oră înainte de miezul nopții. Celebrul Emil de la Caracal s-a urcat pe releu, dorind dă-l impresioneze pe iubitul care fugise cu puțina sa agoniseală.

Emil Dumitru, cunoscut internauților de ani buni, dar și publicului spectator al emisiunii “Românii au talent”, un veritabil Tudorel Popa al Oltului, le-a dat de furcă aseară autorităților. Bărbatul s-a urcat pe un releu din localitate, la o înălțime de circa 50 de metri. A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje pentru a-l convinge pe bărbat să coboare. “Echipaje de la Detașamentul Caracal, Detașamentul Slatina, cu o autoplatformă, o autoscară, un echipaj SMURD, grupa operativă a ISU Olt și echipaje de la Ambulanță, Poliție, Jandarmerie, inclusiv negociatori, au acționat în Caracal, zona Piață, la un bărbat urcat pe un releu de telefonie care amenința că se sinucide”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Supărat că iubitul său Teo îi furase banii, Emil a hotărât să acționeze la înălțime, la propriu, sperând că-l va determina pe hoț să se întoarcă. După negocieri care au durat aproximativ o oră, bărbatul a fost convins să coboare. El a fost preluat de echipajele medicale și transportat la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Caracal.

Emil Dumitru a impresionat o țară întreagă cu povestea sa de viață. Om al străzii, trăiește din mila oamenilor și rareori este supărat. Cu cele doua mp3 playere și un aparat de radio portabil, ce reprezintă toată averea sa, face show pe străzi și nu supără pe nimeni. Este vedetă pe internet și a participat de mai multe ori la show-uri de talent după “modelul Tudorel Popa” sau cu momente de dans, pe scenă alături de el urcând chiar Andra și Mihaela Rădulescu, în cele din urmă primind 4 de DA de la juriu.