Multi-milionarul care s-a iubit cu Patricia Kaas, ginerele unui directoraș oltean

1366

O olteancă focoasă l-a așezat la casa lui pe un milionar Don Juan. Este drept, încă nu și-au pus pirostriile, însă a primit inelul de logodnă și i-a dăruit și un băiețel. Olteanca este fata unui directoraș de pe la noi, ce se plimbă acum prin imperiul ginerelui din Snagov. De la aventura cu Patricia Kaas, celebrul milionar român a ajuns ginere la Potcoava.

De Remus Truică a auzit toată țara și nu numai, de Diana Câtu mai mult lumea mondenă, iar pe plaiuri oltene mai cunoscut este tatăl acesteia, Constantin Câtu- director adjunct la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt, cu scurte episoade de interimat ca director plin la cârma Șomajului oltean. Celebru a devenit și micul orășel Potcoava unde, după ce Andreea Antonescu a ajuns în calitate de noră, acum este rândul unui celebru milionar român să ajungă în calitate de ginere. O frumoasă olteancă i-a furat inima și se pare că l-a așezat la casa lui.

Diana  Câtu l-a cunoscut pe  Remus Truică pe vremea când lucra în Parlament, la comisia de apărare. Presa mondenă a relatat că milionarul ar fi “împărţit-o” o perioadă pe Diana cu nimeni altul decât “regele medicamentelor” (unul dintre cei extrem de puţinii multimiliardari din contracte cu statul român nevizitat de DNA), milionarul Laurenţiu Stratulat.

De la Kaas, la o olteancă

După un mariaj de 10 ani, Truică a divorţat de soția sa Irina, cu care are două fetițe. Aventura sa cu celebra Patria Kaas a ținut prima pagină a ziarelor, mai ales după ce artista a dezvăluit relația amorioasă cu românul în cartea sa biografică. Fostul agiotant al lui Adrian Năstase, îmbogățit în perioada guvernării șefului său, a pus apoi ochii pe Diana, o tânără frumoasă și deșteaptă, absolventă a cursurilor Institutului Diplomatic Român, ce lucra în Parlament la Comisia de apărare din Camera Deputaților. După mai bine de 3 ani de relație, Diana i-a dăruit cel de-al treilea copil. Pe 7 ianuarie, Truică a devenit tatăl unui băiețel, iar presa mondenă a relatat că proaspăta mămică ar fi primit și inelul de logodnă odată cu cererea în căsătorie. Deocamdată, cuplul nu a anunțat data nunții.

Ginere bogat, dar și anchetat

Directorașul oltean are cu ce se mândri: ginerele său deține o avere impresionantă.  Deţine la Snagov un adevărat imperiu: un palat dotat modern, un garaj plin de maşini scumpe şi o moşie de 10 hectare. Truică are o proprietate şi în Monaco, în Columbia Palace, cea mai scumpă clădire din principat, dar și o vilă în Caraibe, unde locuieşte fosta soţie.

Este bogat, dar și anchetat. Inculpat în dosarul „Retrocedărilor”, omul de afaceri a fost anchetat de DNA privind retrocedările ilegale alături de Prinţul Paul. Și-a ispășit arestul la domiciliul din Snagov, în această perioadă fiindu-i alături olteanca Diana.

Procurorii au mai arătat că omul de afaceri este unul dintre liderii grupului organizat care a devalizat BRD, cu 45 de milioane de euro. Din aceşti bani, 35 de milioane ar fi ajuns pe mâna lui Truică, iar mai apoi în imobile, ambarcaţiuni şi bunuri de lux.