A găsit bani în bancomat. Află ce a făcut cu ei norocosul!

169

Norocul i-a surâs astăzi unui slătinean! Acesta a găsit bani în bancomat, fără a-i extrage de pe propriul card.

În timpul serviciului sau în timpul liber, pompierii olteni au demonstrat că sunt permanent în slujba cetățenilor. Astăzi, un alt salvator a fost citat prin ordin de zi pe unitate, recompensat astfel de către comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență Matei Basarab al județului Olt. Pompierul a făcut un gest remarcabil: a identificat proprietarul de drept al unor bani neridicați de la un bancomat, restituindu-i acestuia suma găsită.
“În cursul dimineții, după ce a ieșit din serviciu, plutonier adjutant Miulescu Marian, pompier în cadrul Detașamentului Slatina, a mers la un bancomat din municipiul Slatina, zona Steaua, pentru a extrage o sumă de bani. Militarul a găsit în bancomat suma de 1000 de lei și fără să stea pe gânduri, a mers în sediul băncii unde a solicitat angajaților sucursalei să identifice cine a retras suma de bani respectivă. Bărbatul, din orașul Drăgănești-Olt, a fost sunat de angajații băncii, iar în scurt timp s-a prezentat la sediul sucursalei pentru a-și ridica banii. Acesta i-a mulțumit salvatorului pentru gestul său și a mărturisit că banii reprezentau rata la bancă și că nu mai spera să-i recupereze. “, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.
Acesta este al doilea gest de omenie făcut de un salvator oltean în această lună. Tot în timpul liber, plt.maj. Victor Radu, paramedic SMURD la Slatina, nu a stat pe gânduri și a acordat primul ajutor victimelor unui accident rutier. Pompierul a primit aceeași recompensă pentru gestul său.

20161121_104152