Află şi te cruceşte! PNL îl vrea pe Cioloş premier chiar şi dacăpierd alegerile

50
Tabelele cu semnături pentru susţinerea lui Cioloş circulă prin mai multe zone din ţară

Presa centrală semnalează un lucru greu de crezut. Potrivit ştiripesurse.ro, liberalii strâng semnături pentru ca Dacian Cioloş să primească un nou mandat după 11 decembrie. Se pare că aceştia conştientizează că nu vor face majoritatea şi atunci vor să se folosească de semnăturile strânse pentru un nou guvern tehnocrat care să le facă jocul.

Tabelele cu semnături pentru Cioloş circulă prin mai multe zone ale ţării, în special cele controlate de liberali. Pentru ca bulversarea electoratului să fie totală și completă, pentru această acţiune se folosesc tipizate care seamănă izbitor cu cele ale Autorității Electorale Permanente, folosite pentru strângerea de semnături necesare înscrierii candidaturilor.

Unii analişti politici susţin că acţiunea ar avea drept scop legarea lui Cioloş de PNL, pentru a beneficia, fie şi parţial, de un transfer de imagine din partea premierului, chiar dacă nici el nu se mai află în graţiile electoratului, după poziţia avută cu privire la reducerea de taxe şi impozite propusă de PSD.