Organizația ALDE Caracal a trecut la PNL

299

Înainte de parlamentare, forțele lui Tăriceanu slăbesc în județul Olt. Astăzi, întreaga organizație ALDE Caracal a anunțat susținerea programului premierului Cioloș, trecând în barca liberalilor.

Fost prefect al județului Olt, Octavian Popescu, președintele ALDE Caracal, a trecut astăzi, împreună cu toată organizația, la PNL. Aceștia au ales să se alăture astfel celor care susțin platforma -program „România 100“ propusă de către Dacian Cioloș și mizează pe susținerea a circa 200 de membri.
„Toți cei 19 membri ai Biroului Permanent al ALDE Caracal am ales astăzi să părăsim partidul și să ne alăturăm PNL. Mizăm pe susținerea a circa 200 de membri. Eu nu sunt de mult la ALDE, de circa două luni. Am sperat altceva venind alături de ei, dar din păcate nu s-a dovedit că putem face echipă. Cunosc foarte mulți colegi liberali, cu care în trecut am lucrat foarte bine și sper ca împreună să formăm acum o echipă și să avem rezultate bune“, a declarat pentru „Realitatea Oltului“ Oto Popescu.
„Apreciem foarte mult această decizie și îi mulțumim domnului Octravian Popescu pentru încrederea acordată unui proiect de țară singurul viabil pentru România și, nu în ultimul rând, pentru încrederea în echipa PNL Olt. Atât dânsul, om cu o vastă experiență politică și administrativă, cât și membrii organizației pe care o conduce, sunt primiți cu brațele deschise în rândul organizației PNL Caracal și, implicit, în cadrul filialei“, a declarat președintele PNL Olt, Gigel Știrbu.