Balşul are viceprimar

972

Noul Consiliul Local Balş a fost constituit legal în această după-amiază, la a doua convocare a prefectului de Olt, Silviu Neacşu, prezent la şedinţă. În cadrul şedinţei a fost ales prin vot şi noul viceprimar al oraşului de pe Olteţ, în persoana consilierului PMP Vanina Badea.

Sub comanda primarului Mădălin Teodosescu, reales în urma scrutinului din 5 iunie, liberalii au reuşit să ducă la bun sfârşit negocierile cu popularii bălşeni. În schimbul majorităţii care să susţină proiectele edilului, liberalii au cedat noilor parteneri din legislativul local funcţia de viceprimar. Propunerea liberalilor pentru acest post-reprezentanta PMP Vanina Badea a primit susţinerea parteneilor liberali fiind aleasă ca viceprimar cu 10 voturi. Contracandidatul acesteia, social-deocratul Marius Cârtop a primit voturile colegilor de partid.

La şedinţa de constituire a noului legislative local de la Balş au fost prezenţi mai mulţi reprezentanţi ai conducerilor judeţene a partidelor reprezentate.
Consiliul Local Balş este alcătuit din 19 aleşi, 9 din partea social-democraţilor, 8 liberali şi doi consilieri ai Partidului Mişcarea Populară.