Decizie șocantă luată de soția lui Condrea pentru înmormântarea acestuia

329

Soţia lui Dan Condrea a luat o decizie drastică exact înaintea înmormântării afaceristului. Uliana Ochinciuc a făcut un lucru la care nu se aştepta nimeni.

Dan Condrea va fi înmormântat cu sicriul sigilat, potrivit dorinţei exprese a iubitei sale, Uliana Ochinciuc. Aceasta a hotărât astfel întrucât bărbatul a fost desfigurat ca urmare a accidentului rutier violent în care şi-a pierdut viaţa şi, în ciuda eforturilor celor de la INML de a-i reconstrui faţa, imaginea ar fi prea greu de suportat pentru familie şi apropiaţi.

Uliana Ochinciuc l-a identificat „fără echivoc” pe Dan Condrea la INML, după cumplitul accident rutier produs pe DN 101. Femeia a văzut cadavrul iubitului ei de două ori: prima oară la locul accidentului, iar a doua oară la INML, la identificarea oficială. Legiştii au încercat să-i reconstituie figura, însă chiar şi aşa imaginea este mult prea greu de privit, astfel că femeia le-a cerut, în lacrimi, apropiaților să nu mai deschidă capacul sicriului nici măcar la înmormântare, scrie libertatea.ro. Dan Condrea va fi înmormântat miercuri la cimitirul Sfânta Vineri. Preoţii au precizat că bărbatul va avea parte de o slujbă creştinească întrucât nu există indicii clare că ar fi vorba de o sinucidere şi, până la proba contrarie, se consideră că moartea sa a fost rezultatul unui tragic accident rutier. Uliana Ochinciuc, concubina lui Dan Condrea, l-a recunoscut „fără echivoc” pe patronul Hexi Pharma după autopsie, inclusiv după semnele particulare, a anunţat Parchetul General într-un comunicat.