Start pentru alegerea numelor de pe afișul concertului din finalul Olimpiadei Liceelor

212

În perioada următoare liceenii slătineni își pot exprima părerea pe pagina de socializare a primărie cu privire la alegerea interpreților sau formațiilor pe care vor să îi vadă în concert la sfârșitul Olimpiadei liceelor.

“Ai un interpret de muzică preferat?… Scrie-i numele și noi vom încerca să ți-l aducem la cea de-a XI-a ediție a OLIMPIADEI LICEELOR, manifestare educativ-sportivă interliceală organizată de Primăria municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina”, au postat pe pagina de socializare reprezentanții primăriei Slatina.

Olimpiada liceelor va avea loc pe tot parcursul lunii mai, iar, la final, municipalitatea va organiza un spectacol pentru a răsplăti eforturile elevilor de la liceele din municipiu care vor participa.

“Ca de fiecare dată, autoritățile locale vor aduce la Slatina cei mai în vogă artiști ai momentului. Anul acesta vrem ca numele artiștilor muzicali să vină chiar din partea liceenilor slătineni, așa că nu mai sta pe gânduri: scrie numele interpretului tău preferat pe care vrei să-l vezi/auzi la Slatina și noi îl vom aduce! Propunerile pot fi lăsate pe pagina Facebook a Primăriei municipiului Slatina până cel târziu la data de 10 mai”, se arată în mesajul autorităților locale de pe facebook.

La scurt timp de la postarea mesajului au apărut și primele opțiuni ale  prietenilor virtuali. În acest moment în clasament pe primul loc se pare ca este Carla’s Dreams, dar sunt și voci care doresc să fie promovate talentele locale. Votarea rămâne deschisă până pe 10 mai.

Anul trecut liceeni au fost nemulțumiți că deși ei au votat un anumit solist, municipalitatea a adus în concert cu totul alte nume. Poate că de data aceasta vor reuși să răspundă dorințelor din spațiul virtual.