Primăria Slatina reia angajările la Clubul Nautic

477

Primăria Slatina organizează din nou concurs pentru ocuparea a nouă posturi de antrenori, referenţi sportivi şi îngrijitor la Clubul Nautic, neocupate la concursul de pe 16 februarie. Termenul de depunere a dosarelor este 7 aprilie.

Inaugurat astă-vară, Clubul Nautic Slatina, obiectiv realizat de la zero cu fonduri europene, pe malul Oltului, a rămas până acum închis din lipsă de personal. Primăria Slatina a angajat până la sfârşitul anului doar 32 de persoane, investiţia având drept obiectiv crearea de cel puţin 45 de noi locuri de muncă. Anul acesta, administraţia slătineană a scos la concurs 21 de posturi pentru clubul administrat de CSM, în cadrul căruia ar fi trebuit angajaţi: asistent medical, fiziokinetoterapeut, antrenor tir cu arcul, antrenor caiac canoe (2 posturi), referent sportiv gr. III – instructor fitness (3 posturi), paznic, îngrijitor (4 posturi), coafor, frizer, referent sportiv – salvator acvatic (4 posturi), mecanic şi instalator.
În urma concursului organizat pe 16 februarie- proba scrisă şi 19 februarie- interviu, au rămas neocupate nouă posturi, primăria reluând procedura de scoatere la concurs pentru un post de antrenor tir cu arcul, două de antrenor caiac canoe, trei posturi de referent sportiv- instructor fitness, două de referent sportiv- salvator acvatic şi un îngrijitor.
Candidaţii care doresc să-şi depună dosarele pentru posturile de antrenori nu trebuie să aibă vechime în exercitarea funcţiei, principala condiţie fiind absolvirea unei şcoli de antrenori sau ANEFS în specializăriole tir cu arcul şi caiac canoe. Instructorii de fitness şi salvatorii acvatici trebuie să deţină carnet/ atestat profesional şi să aibă studii medii de specialitate sportivă sau pentru cele de altă specialitate absolvite cu diplomă de bacalaureat – minimum 1 an de activitate ca sportiv de performanţă legitimat la un club sportiv.
Cei care doresc să ocupe unul din aceste posturi pot depune dosarele până pe 7 aprilie, proba scrisă fiind organizată pe 18 aprilie, iar interviul pe 21 aprilie.

Proiectul „Amenajare club nautic si de agrement „Plaja Olt” – Municipiul Slatina”, cu o valoarea totală de 36,2 milioane lei, din care finanțare nerambursabilă 9,38 milioane lei, a presupus amenajarea unei suprafeţe de 6,96 ha. A fost modernizată zona de plajă, piscine, dușuri, vestiare, debarcader hidrobiciclete și bărci cu vele, construite teren de minifotbal multifuncţional, teren de tenis, teren special de beach-volei, zona minigolf, teren tir cu arcul, zona specific escaladei, pista asfaltată pentru biciclete, amenajări specifice rollerilor, parcare, centru fitness şi centru Spa.