Mădălina Ghenea, strălucitoare și bâlbâită pe scena festivalului Sanremo

476

 

Mădălina Ghenea a uimit pe toată lumea în timpul festivalului de muzică de la Sanremo.

Românca a apărut pe scenă, timp de mai multe zile, în rolul unuia dintre co-prezentatorii celebrului eveniment de muzică din Italia.

Apariţiile ei i-au lăsat cu gura căscată nu doar pe spectatorii, ci şi pe colegii ei de pe scenă.

Decoltate, bufante, strâmte, diafane, strălucitoare… Mădălina Ghenea le-a încercat pe toate şi a arătat fabulos în fiecare rochie purtată. Unele dintre ele au fost atât de sexy, încât au creat momente de pauză doar pentru a fi admirate. Fiecare intrare a slătinencei în scenă a fost tratată cu fastuozitatea apariţiei unei regine.

O rochie cu pene de struţ şi accesorizată cu mii de perle şi cristale, o creaţie a designer-ului Cristina Săvulescu a creat senzaţie.

61773748_40446500

Pe scenă a avut şi câteva bâlbuțe, dar care au fost trecute repede cu vederea, emoţiile şi-au spus cuvântul. Celebrul model nu s-a ferit cu originile ei, şi a vorbit cu drag despre România şi familia ei, povestind despre perioada în care era copil şi se uita la acelaşi festival pe care a ajuns acum să îl prezinte.

După festival, aceasta a făcut şi o dezvăluire interesantă; îşi doreşte să devină mămicaă, dar adoptând o fetiţă din Haiti. Se pare că celebra româncă nu şi-a găsit încă bărbatul ideal cu care să îşi întemeieze o familie şi să aibă propriul copil, dar asta nu o împiedică să devină mamă pe alte căi.