Slătineanca Mădălina Ghenea va prezenta un festival grandios în Italia

1000

 

Mădălina Ghenea se bucură de succes internaţional din ce în ce mai mult. Rolurile în filme curg unul după altul, cariera în modeling e strălucitoare, iar acum slătineanca a fost desemnată unul dintre prezentatorii festivalului Sanremo, din Italia.

Ea se pregăteşte intens pentru eveniment şi îşi repetă fiecare apariţie pe scenă. Programul ei aglomerat o determină să nu ia o pauză nici măcar în timpul prânzului. Pentru a-şi ţine fanii la curent cu programul ei, a postat o poză pe reţele de socializare în care le-a arătat cât de sârguincioasă este.

ghenea_8Mădălina este acum cazată la un hotel din Italia, iar pregătirile pentru festival le face mai mult în timpul nopții.

Ea a ajuns pe toate copertele revistelor din Italia, alături de restul prezentatorilor al grandiosului festival de muzică, ce se află la a 66-a ediție. Cel mai mare eveniment de muzică din Italia va avea loc între 9 şi 13 februarie.

madalina_coperte

Românca va purta ţinute strălucitoare la care va asorta bijuterii preţioase. În fiecare zi a festivalului ea va purta un alt set din colecţia de lux Teodora, semnat de bijutierii de la Damiani. Şi pentru că bijuteriile vor fi expuse imediat după festival la un centru expoziţional din Dubai, de unde, ulterior, vor fi scoase la licitaţie, doi bodyguarzi nu o vor scăpa nici o clipă din ochi.