Polițiștii acționează pentru siguranța șoferilor din Olt

123

Pe raza județului Olt, pâmă la această oră, nu au fost semnalate drumuri blocate, iar circulația se desfăsoară în condiții de iarnă. Aproape 300 de polițiști olteni se află la datorie, limitând pe cât posibil incidentele din trafic cauzate de efectele vremii.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Olt, 286 de poliţişti au acţionat cu 146 de mijloace auto, pentru a nu se înregistra persoane blocate în trafic şi expuse unor situaţii de risc, precum şi pentru informarea populaţiei, a conducătorilor auto, în ceea ce priveşte circulaţia rutieră pe drumurile publice. Totodată, poliţiştii au monitorizat modul de derulare a contractelor de deszăpezire.

În cadrul acțiunilor desfășurate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de  945 lei, pentru lipsa anvelopelor de iarnă.

De asemenea, în această dimineață, în jurul orei 06:15, pe DJ 546 Brebeni, un microbuz care transporta persoane, din cauza unor probleme tehnice, a rămas în staționare, în pantă.

Polițiștii rutieri care se aflau în zonă au acționat cu operativitate, monitorizând traficul rutier, pentru prevenirea creării unor ambuteiaje, și creând posibilitatea transportării pasagerilor cu un alt microbuz, astfel încât aceștia să ajungă în siguranță la destinație.