Moş Crăciun a pornit cu sania pe străzile Slatinei

177

Cu sania trasă nu de reni, ci de un cal, Moş Crăciun a pornit aseară pe străzile Slatinei, oferind cadouri tuturor copiilor ce i-au ieşit în cale. Cei mici i-au spus bătrânelului poezii şi câtece, mulţumindu-i pentru daruri. La fe de încântaţi de întâlnirea cu Moşul s-au arătat şi adulţii, care l-au salutat de pe bulevard sau l-au claxonat în trafic.Călătoria Moşului Primăriei Slatina continuă şi astă-seară şi mâine, după ora 18.00.
Şi, pentru a fi sigur că toţi copiii îl pot vedea anul acesta şi se pot bucura de daruri, Moşul ce bun va poposi în seara de Ajun pe esplanadă.

“In seara de 24 decembrie, după ora 17.00, pe esplanadă vor avea loc jocuri pentru copii. Se vor monta patru corturi unde copiii şi părinții vor fi invitaţi să ia parte la o serie de jocuri distractive: face-painting (pictat pe față), confecţionare decoraţiuni, globuri şi minicadouri pentru bradul de Crăciun -care vor putea fi luate acasă de copii, dar și puse pe brazii împodobiţi de pe esplanadă. De asemenea, nu vor lipsi baloanele. “, declară Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Moș Crăciun va fi ajutat de şase animatori costumaţi. Micuţii vor putea face poze cu Moşul şi vor primi cadouri.