Marin Condescu, la Tribunalul Olt

853
Presedintele clubului Pandurii Targu Jiu, Marin Condescu, sustine o conferinta de presa dupa meciul impotriva echipei U Cluj din etapa a XVIII-a a Ligii I Burger, disputat la Targu Jiu, duminica, 9 decembrie 2007. PUIU FLORINEL GUREANU / MEDIAFAX FOTO

Fostul preşedinte al Clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, actual preşedinte de onoare al Federaţiei Naţionale Mine Energie, are astăzi un nou termen de judecată la Tribunalul Olt.

Termenul de astăzi ar putea fi decisiv în gestionarea dosarului. Condescu ar putea afla conţinutul exăpertizei financiar-contabile, cerute în cauza în carepreşedintele clubului gorjean este acuzat de spălare de bani şi alte infracţiuni asimilate celor de corupţie.

Marin Condescu este judecat sub control judiciar. Solicitarea sa de a i se ridica măsura restrictivă impusă de judecători i-a fost respinsă la termenul anterior din 24 octombrie.

Ex-preşedintele Clubului Pandurii Târgu Jiu a fost trimis în judecată anul trecut pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, delapidare şi spălare de bani.

Procurorii îl suspectează pe gorjean că ar fi făcut tranzacţii, sub formă de împrumut, cu Clubul Pandurii al cărui preşedinte a fost, însuşindu-şi, ilicit, în interes personal, suma de peste 2,5 milioane de lei.