Premiu de la primărie pentru şapte decenii de căsnicie

281

Consilierii locali slătineni au aprobat ieri acordarea unor premii şi diplome de fidelitate cuplurilor care au împlinit 70 ani de căsătorie neîntreruptă. Premiul constă în acordarea unui voucher, în sumă netă de 500 lei, şi a unui premiu în natură de 200 lei. Aprobarea hotărârii vine după ce, week-end-ul trecut, primarul interimar Emil Popa a felicitat şi premiat personal un asemenea cuplu, Constanţa şi Nicolae Ionescu sărbătorind nunta de platină.


 „Având în vedere că marele eveniment de împlinire a 70 ani de căsătorie neîntreruptă, din viaţa unei familii, reprezintă un lucru deosebit, considerăm ca o datorie morală să sărbătorim cuplurile care au trăit, au muncit şi au întemeiat o familie în municipiul Slatina, dovedindu-le prin aceasta respectul şi recunoştinţa noastră.”, spune primarul Popa.
Primarul a participat la ceremonia religioasă şi a oferit cuplului o diplomă care atestă acest record în căsnicie, un coș cu produse tradiționale, un buchet de flori, precum şi un premiu de 500 de lei.