Un alt oltean printre victimele din Colectiv

441

Deşi iniţial s-a spus că printre victimele incendiului din Capitală nu se află niciun oltean, din păcate, pe lista persoanelor internate se regăsesc două nume care au legătură cu Oltul. Ambele persoane sunt originare din oraşul Scorniceşti.
Răzvan Mantu, de  29 de ani, este din cartierul scorniceştean Mogoşeşti şi a absolvit liceul din localitate. Deţine un apartament în Slatina şi este ofiţer de poliţie detaşat în cadrul IPS Ilfov.
În seara de vineri, seara tulburătoarei tragedii, se afla în clubul Colectiv la concertul trupei „Goodbye to Gravity” împreună cu cea pe care o alesese parteneră de viaţă. Olteanul se află pe lista persoanelor aflate în stare gravă, în timp ce iubita sa a fost înmormântată ieri la Timişoara, oraşul natal.

andreea2
Aflată în aceeaşi seară în Colectiv, Andreea Şuţă, din cartierul scorniceştean Teiuşi, are 23 de ani şi este studentă în anul II la Medicină Veterinară şi a absolvit Colegiul Naţional Vocaţional „Nicolae Titulescu” Slatina, profil învăţători- educatoare. Tânăra a suferit arsuri la mâini şi gât şi este internată la Spitalul de Arşi. Potrivit ultimei situaţii făcute publică, starea sa este stabilă.
Bilanţul incendiului din Capitală este unul tulburător: peste 140 de persoane internate, dintre care 35 în stare critică sau gravă şi 32 de morţi.