Inter Olt, victorie cu FC Voluntari II

FC Olt câştigă ,,de necaz" că autorităţile nu le dau bani

473
Fotbaliştii de la Inter Olt au dat tot ce au putut pentru a câştiga întâlnirea cu echipa ilfoveană FC Voluntari II. La finalul întâlnirii disputate pe stadionul 1 Mai tabela de marcaj arăta 3-1 pentru jucătorii lui Dan Oprescu. Ei au dorit ca prin această victorie să le demonstreze aleşilor care au refuzat să aloce banii pentru restanţele salariale că au greşit.

Meciul a debutat sub auspiciul presingului exercitat de fotbaliştii olteni în careul echipei vizitatoare. La scurt timp după scurgerea primelor 30 de minute de joc, portarul ilfocean a fost nevoit să scoată mingea din plasă. Nici nu a fost repusă mingea de la centrul terenului că  Verdeş a  reuşit să puncteze, ridicând scorul la 2-0.  Tot ele este cel care a reuşit să înscrie cel de-al treilea gol, în min.65. Scorul final a fost stability în ultimul minut de joc, în urma  unui penalty, acordat pentru un henţ în careu.
Bobi Verdeş, atacantul care a avut o contribuţie decisivă la obţinerea victoriei, nu s-a putut abţine la finalul întâlnirii, să-şi exprime dezamăgirea cu privire de situaţia în care a ajuns echipa.
,,S-au spus numai neadevăruri. Eu sunt neplătit de şapte luni. Să nu se mai spună că am venit la Slatina să ne îmbogăţim, că n-am venit să ne îmbogăţim, am venit la Slatina să aducem bani de acasă”, a declarat Verdeş.