Maşinile şi femeile, pasiunile lui Traian Şpak

715

Au trecut trei ani de Constantin Şpak se sinucidea, lăsând în urmă datorii de peste două milioane de euro. Între timp, băncile au pus sechestru pe fabricile de mezeluri ale acestuia, preluate între timp cei doi fii, Traian şi Iulius, primul fiind şi soţul solistei Andreea Antonescu. Cum afacerile în România nu au mers prea bine, Traian şi-a încercat norocul în America, alături de soţia sa şi de micuţa Sienna. De curând, Andreea Antonescu a decis să revină în România şi să-şi relanseze cariera muzicală, ceea ce face ca aceasta să stea mai mult timp despărţită de Traian şi fiica sa Sienna. Din acest motiv au şi apărut zvonuri conform cărora Traian şi Andreea nu s-ar înţelege prea bine şi ar fi în pragul divorţului

Speranţe de peste Ocean

În anul 2011, vestea că omul de afaceri din Potcoava Constantin Şpak s-a sinucis, înfigându-şi de trei ori cuţitul în inimă, a şocat o ţară întreagă. Pe atunci, apropiaţii mărturiseau că socrul Andreei Antonescu a recurs la acest gest extrem din cauza datoriilor pe care le avea la bănci şi pe care nu reuşea să le mai achite. Între timp, averea familiei a fost preluată de cei doi fii ai lui Constantin, Traian şi Iulius. În ciuda tuturor eforturilor acestora de a redresa situaţia şi de a evita un posibil faliment, totul s-a dovedit a fi zadarnic.

Pentru a recupera împrumuturile de peste două milioane de euro făcute de Constantin Şpak, băncile au pus sechestru pe fabricile de mezeluri deţinute de familie. Văzând că nu are nicio şansă să salveze munca de o viaţă a tatălui său, Traian, soţul Andreei Antonescu, a luat o decizie radicală. Aceea de a pleca în America pentru a deschide acolo alte afaceri

„Iulius se ocupă acum de ce a mai rămas din afaceri. Traian a plecat cu Andreea în America, fiind convins că ar putea da lovitura în afaceri peste ocean. Am înţeles că se ocupă cu acelaşi lucru ca şi aici, a investit într-o afacere cu mezeluri, care a prins destul de bine. Familia lui se descurca binişor aici, însă nu mai au banii de pe vremuri, când erau consideraţi cea mai bogată familie din regiune”, a declarat un apropiat al familiei Şpak, pentru CANCAN.ro.

Plecaţi definitiv în America în toamna anului trecut, Andreea Antonescu şi soţul ei nu s-au mai întors în România de atunci. Fiica acestora, Sienna, în vârstă de trei ani, a rămas în grija bunicii, Mioara Antonescu.

„Mă înţeleg foarte bine cu Sienna. Este o fetiţă foarte frumoasa şi deşteaptă. Vorbeşte deja foarte bine, ba chiar ştie şi limba engleză. Cât a stat în America a învăţat acolo în fiecare zi, iar acum face engleză şi aici, la grădiniţă. Merge la o grădiniţă privată, din Galaţi, şi este foarte încântată. Îi place foarte mult să înveţe, să deseneze. Este o minunăţie de copil”, a declarat Mioara Antonescu.

Pasiunile oricărui bărbat…

Traian şi Andreea au plecat prima dată în America în urmă cu doi ani, solista întorcându-se de câteva ori în ţară în încercarea de a-şi relansa cariera muzicală. A existat, însă, un mare mister privind ocupaţia şi felul în care Traian Şpak face bani în SUA. Se pare că Traian Şpak are o ocupaţie serioasă, care-i merge de minune, însă nu are nici cea mai mică legătură cu carmangeria, afacerea care i-a adus succesul în România.

„S-a tot spus că am avea o carmangerie în America, dar nu este adevărat. Traian a preluat afacerea cu carne din România pentru că a fost nevoit, nu pentru că i-ar fi plăcut. În America are mai multe afaceri printre care şi una care ţine de marile pasiuni ale bărbaţilor, maşinile. Este dealer de maşini şi se ocupă îndeaproape de această afacere. Pasiunile bărbaţilor, na, maşinile şi femeile. Eu sunt bucuroasă că în prima linie sunt maşinile, aşa ştiu eu şi aşa vreau să rămână. De fapt şi femeile, eu şi Sienna, o femeie şi jumătate…”, a declarat Andreea Antonescu pentru presa centrală-

Andreea este conştientă că nu este cea mai frumoasă femeie din lume şi că există tentaţii la fiecare pas, însă ar băga mâna-n foc pentru soţul său, că îi este credincios.

„Am mare încredere în el şi ştiu că e reciprocă. Suntem de nouă ani împreună şi ne cunoaştem foarte bine, ştim care sunt adevărat valorile. Nu ne-am risca mariajul pentru nimic în lume. Dacă există ceva pe care sunt cu adevărat sigură în viaţa asta, este mariajul cu Traian. Eu am curaj să îl las în casă cu cea mai frumoasă femeie din lume, ştiu că nu ar ceda. Asta, de dragul familiei sale. Nu s-ar risca să ne piardă şi nici noi pe el”, a declarat solista în momentul în care s-a zvonit că divortează.

„Nu divorţăm…!”

Andreea a revenit în ţară de mai bine de trei luni, iar Traian a rămas în America, pentru a se ocupa de afaceri. Acesta nu a mai venit de ceva vreme în România iar cârcotaşii deja dădeau ca sigur divorţul celor doi.

În ciuda zvonurilor legate de un posibil divorţ, fosta componentă a trupei Andre susţine că lucrurile merg de minune între ea şi tatăl fetiţei sale. Vedeta susţine că soţul ei îi înţelege meseria şi că nu este deranjat de faptul că, de luni bune, fiecare stă singur pe continente diferite.

„Nu divorţăm, nu este adevărat. Ne înţelegem foarte bine şi ne iubim la fel de mult ca la început. Chiar dacă eu sunt în România şi el în America, vorbim mereu la telefon, ne şi vedem graţie tehnologiei. Ne prinde şi cinci dimineaţa la telefon, din cauza diferenţei de fus orar. Tocmai din cauza asta sunt câteodată mai adormită”, mai spune Andreea.

Traian a vizitat-o În România pe Andreea în luna mai şi planul era ca ea să se întoarcă în braţele soţului la începutul acestei luni, numai că solista a decis să îşi prelungească şederea pe plaiuri mioritice şi, mai mult, vrea să îşi serbeze aici ziua de naştere.

„Mi-am amânat plecarea în America, am bilet deschis. Din fericire, Traian înţelege că sunt mai îndrăgostită de 1000 de ori de scenă. El a ştiut cât sunt de nebună pe partea cu cariera. Între timp am bătut palma pentru alte concerte şi voi cânta chiar de ziua mea, voi pe scenă, în mijlocul fanilor”, mărturiseşte Andreea Antonescu. Prin urmare, întoarcerea artistei în America împreună cu fetiţa ei, Sienna, depinde de modul în care vor evolua planurile ei muzicale. Deocamdată ea a tras voci pentru o piesă care este în stadiu de demo, aşa că dacă totul va ieşi bine, vedeta nu va părăsi România prea curând. Nici ea nu ştie momentan. Însă dacă treaba se va prelungi aici, Andreea este decisă să îşi cheme soţul în ţară, nu de alta, dar nu vrea să îi pună răbdarea la prea multă aşteptare.