Devoratoarea de bărbați celebri

46

• Olteanca Mădălina Ghenea primeşte lovitură după lovitură

• După ce s-a despărţit de Gerard Butler, acum şi Fassbender a lăsat-o cu ochii însoare

• Fotomodelul este acuzat că i s-a urcat vedetismul la cap, cerând onorarii foarte mari când vine în România şi solicitând să fie fotografiată numai de angajaţii săi

 


 

Butler s-a întors la fost iubită, Jennifer Aniston

După ce au avut o idilă tumultuoasă în 2009, se pare că Jennifer Aniston şi Gerard Butler, fostul iubit al fotomodelului Mădălina Ghenea, şi-au dat seama că au încă sentimente unul pentru celălalt şi în ultima vreme au fost văzuţi împreună tot mai des, dând de înţeles că vor să formeze iar un cuplu.

Jennifer Aniston (45 de ani) nu este deloc fericită alături de logodnicul ei, Justin Theroux (42 de ani), fapt pentru care a anulat nunta şi se pare că a găsit alinare în braţele fostului ei iubit, scoţianul Gerard Butler (44 de ani). Cei doi au fost văzuţi tot mai des împreună, iar recent au fost surprinşi luând cina într-un restaurant din Los Angeles, unde erau extrem de apropiaţi şi păreau că se simt extrem de bine.

Potrivit revistei Heat, se pare că Jennifer şi Butler şi-au dat seama că mai au sentimente unul pentru celălalt şi vor să mai dea încă o şansă poveştii lor de iubire. “Ei flirtează şi râd non-stop. El e fix persoana de care are nevoie acum Jennifer în viaţa ei. O înveselesc foarte tare telefoanele de la el”, a declarat un prieten apropiat de-al actriţei pentru publicaţia menţionată.

Gerard Butler şi Jennifer au avut o relaţie, după ce s-au cunoscut în 2009 pe platourile de filmare de la pelicula “Bounty Hunter”, însă s-au despărţit în 2010.

 

Mădălina Ghenea, lăsată cu ochii în soare şi de Fassbender

Supranumită devoratoarea de bărbaţi celebri de la Hollywood, Mădălina Ghenea se vede abandonată şi de starul irlandez Michael Fassbender, 36 de ani. Presa britanică susţine că acesta a renunţat, după doar patru luni, la relaţia cu olteanca noastră pentru colega lui de breaslă, Lupita Nyong (31 de ani), cu care a jucat în “12 de ani de sclavie”. “Cei doi au o chimie fantastică împreună, iar Michael are planuri serioase cu ea. E o relaţie frumoasă”, a scris The Sun. De remarcat este şi faptul că înainte de Mădălina Ghenea, toate iubitele lui Fassbender au fost de culoare.

 

Aere de de vedetă…

Devenită celebră după ce s-a afişat cu Gerard Butler şi cu Leonardo di Caprio, Mădălinei Ghenea i s-a cam urcat vedetismul la cap, susţin cei din showbiz-ul românesc, şi emite fel de fel de pretenţii când este invitată la vreun eveniment în ţara ei natală.

Românca e selectivă în ceea ce priveşte participarea la diverse evenimente din România. Pe lângă onorariul pe care-l cere (piperat), actriţa pune şi ciudata condiţie de a fi pozată doar de fotografii ei, pe care îi cară peste tot.

Ghenea nici nu vrea să audă de posibilitatea de a colabora cu vreun regizor autohton, ea declinând pe bandă ofertele de a apărea în videoclipurile cântăreţilor noştri.

Înaintea decernării Oscarurilor, Mădălina a fost recent în Bucureşti, însă nu l-a invitat şi pe Michael Fassbender, actualul ei iubit, care a ratat la mustaţă premiul „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, după prestaţia din “12 ani de sclavie”. Slătineanca a înnoptat la fratele său, care locuieşte în Bucureşti.