Directori cu concurs la Spitalul Județean Slatina

466

Mâine, Spitalul Județean de Urgență Slatina organizează concurs pentru ocuparea postului de director medical. Singurul candidat înscris este actualul ocupant al postului, chirurgul Radu Daniel Ene. Concursul organizat vineri, 10 ianuarie, pentru postul de director îngrijiri medicale a fost ocupat tot de către fostul ocupant- as.med. Mirela Stăncioiu.

Dacă Mirela Stăncioiu a fost declarată admisă la concursul organizat la finele săptămânii trecute de către SJU Slatina, devenind astfel director cu concurs la cea mai mare unitate medicală cu paturi din județ, post pe care îl ocupă din  aprilie 2016 venind de pe cel de aistent șef Blocul Operator, mâine urmează dr. Radu Ene să susțină concursul pentru postul de director medical, pe care îl ocupă ca interimar din iunie 2019.

Mirela Stăncioiu a obținut un punctaj total de 9,67 puncte, trecând cu brio de toate cele trei probe, aceleași pe care le va susține și dr. Ene- test grilă de verificare a cunoștințelor, susținerea lucrăii de specialitate și interviu.

Dr. Radu Ene este slătinean, medic primar chirurgie generală, în trecut lucrând și la o clinică privată din Franța, de unde s-a întors cu experiența unui alt sistem.